Kui tahad Kassiabist kassi võtta...

Arvad, et tahaksid kassi? Loe enne seda.
Tuled kassi vaatama? Loe enne seda.

Saturday, June 21, 2014

Beebiblogi jätkub

Marilis võtab Sällilt sõna üle.
Tähtsad uudised! Neila oskab meil juba niivõrd-kuivõrd liivakastis käia. Tema ja Matu käivad juba oma pesakastist väljas mängimas. Siis vaatasingi, et Neila näeb kuidagi hädas välja ja piiksub, ja tõstsin ta siis liivakasti. Tegigi preili sinna ilusti pissi ära. Teine juhus oli veel, just nüüd vastu ööd. Neila ronis pesast välja ja tuterdas otsejoones liivakasti poole. Aga kuidagi ei osanud sinna sisse ronida, kukkus välja ja piiksus õnnetult. Panin ta kasti ja tegi kenasti uue loigukese. Seekord isegi kraapis sinna liiva peale.

Mitte eriti targa näoga Neila

Ja mis isegi veel tähtsam: Neila ka sõi täna esmaskordselt täiesti ise. Enne olen talle natuke süstlast pasteedi-vee-vitamiinipasta segu andnud, aga täna keetsin kana ja püreestasin selle koos puljongiga täiesti peeneks, panin taldrikule ja lükkasin kassipojad sinna ninapidi sisse. Neila hakkas kohe isukalt lakkuma.
Uskumatu, kui kiiresti kassilapsed kasvavad! Esimesed sammud iseseisvuse poole on tehtud. Täpselt praegu, laupäeva ja pühapäeva vahelisel ööl saavad nad 4-nädalaseks (4 nädalat ja üks kuu pole samad ajavahemikud. Ühekuuseks saavad nad alles 25ndal juunil ;))

Neila ja Matu müravad

Matu käib ka pesast väljas ja mängib, aga ta ei söö veel ja liivakastis ka otseselt ei käi. Panin ka tema sinna sisse, kui ta kuidagi ärev välja nägi, aga ta ei saanud aru, mis seal tegema peab. Ootame veel, küll varsti on temalgi see asi käpas.

Härra Ülemeelik

Bassu on meil see kõige aeglasemalt arenev paksuke :) Matu kaalub temast rohkem, aga Bassu näeb ümaram välja. Igatahes istub ta õnnetu näoga pesas ja vaatab, kuidas õde-vend väljas mängivad. Samas võib-olla pole asi mitte selles, et ta ei oska pesast välja tulla, vaid hoopis selles, et ta ei taha. Sest ta oskab ennast näiteks väga hästi pesast teisele poole, kraanikausi torude vahele nihverdada. Ja siis jääb sinna kinni ega saa enam pessa tagasi. Ma olen ta kaks korda niimoodi avastanud ja pessa tagasi aidanud. Igatahes pole ta sugugi mitte vähem armas kui teised kaks. Bassul on väga eriline nägu, hästi suured valgete ripsmetega silmad ja suured puhvis valged vurrud. Ma ei oskagi öeda, keda ta mulle meenutab. Igatahes mitte kassi :)

Bassu lebotab
Bassu vaatab

No comments:

Post a Comment