Kui tahad Kassiabist kassi võtta...

Arvad, et tahaksid kassi? Loe enne seda.
Tuled kassi vaatama? Loe enne seda.

Monday, July 13, 2015

Harald ja Monty läksid koju

Monty läks laupäeval. Tema ma viisin ise koju ära, sest käisime Lemmiga Vilde tee kliinikus vaktsineerimas ja uus pere elas seal samas lähedal.
Monty'st saab tubane kass suures korteris. Tema uued sõbrad on 2-astane mustvalge pikakarvaline kassipoiss Aadu ja 12-aastane exoticu tõugu nösunina. Lisaks kolm toredat noormeest, kellest üks elab küll juba eraldi, kuid oli laupäeval samuti kodus kiisupõnni uudistamas. Asjaosaline ise oli esialgu üsna ehmunud. Uues kohas, ja veel ilma emmet - esimest korda elus. Tegi mjäu ja ronis peitu. Aga küll ta kohaneb.
Monty sai endale kindlasti väga hea ja hooliva kodu, kus tehakse kõik nii, nagu vaja, ja hoolitsetakse kasside eest parimal moel.


Harald läks uude koju täitsa ootamatult pühapäeval. Jagasin tema koduotsimise kuulutust Facebookis Kassisõprade grupis, kus ülearuseid pisikiisusid reklaamitakse iga päev kuhjade kaupa. Ega ma ei lootnud, et sealt midagi tuleb. Pigem tahtsin lihtsalt näidata armsaid pilte temast. Aga vahel juhtub imelisi asju just siis, kui seda kõige vähem oodata oskad. Harald jäi oma tulevasele kodule silma selle pildiga.


Nad tulid talle eile järele. Harald läks kahe toreda noore inimese juurde Lääne-Virumaale, korterikassiks, ainsaks lemmikloomaks ja nunnukeseks. Ma usun, et Haraldile sobib selline variant väga hästi, sest näiteks oma peegelpildi peale ehmatas ta nii hirmsasti, et tõmbas end pudeliharjana turri ja kukkus susisema :) Esialgsed uudised Haraldist on sellised, et ta on veel ehmunud ja arake, aga samas juba sõi ja käis ka liivakastis. Küll läheb iga päevaga julgemaks. Ka tema üle on mul väga hea meel ja kindel tunne, et sai hea kodu.
 
Esimene pilt uuest kodust
 

No comments:

Post a Comment