Kui tahad Kassiabist kassi võtta...

Arvad, et tahaksid kassi? Loe enne seda.
Tuled kassi vaatama? Loe enne seda.

Sunday, March 8, 2015

Naistepäeval

Laenasin täna isa käest hea fotoka ja tegin mõned pildid.
Kõigepealt Tormi naistepäeva-pilt selleks, et saata kaardina meie loomaarstile. Seal käis ka luuletus juures, aga ma seda päris avalikuks ei taha teha, sest see oli mõeldud ikkagi spetsiaalselt talle. Aga Tormi oli tubli, sest vaatamata sellele, et ta üritas enamuse ajast kas kunstlilli ära süüa või oma kaelas olevat lipsukest nätsutada, tuli siiski välja üllatuslikult esinduslik pilt.


Ja Lemmist mõned uued pildid. Kõigepealt võrdluseks pilt saabumispäevast (18.02.2015) ja tänasest (8.03.2015). Mis on muutunud?

18.02
8.03
Noh, ta põsepealne mädapaise on oluliselt väiksem. Ja ise on ta oluliselt karvutum :) Puhtam ja kammitum on ka, aga see ei paista nii väga välja. Küllap on mingeid reaalseid muutusi näha alles paari kuu pärast.

Seni oleme tegelenud peaasjalikult sellega, et kass kosuks ja kõht korda saaks. Ühe korra sai ta ka ussirohtu ja tänasega sai läbi antibiootikumikuur, millest lootsime abi nii nohule kui ka mädapaisele. Nohu ongi nüüd enam-vähem järele jäänud, aga põske ikka mingil määral vedelikku koguneb veel. Edasine plaan on lasta tal nädala veel puhata ja juurde võtta ning siis, järgmisel pühapäeval, vaatame edasi. Küllap peab Lemmi millalgi ikka noa alla minema.

Igatahes kaalus ta täna mul juba 2,54 kilo. Saabumise päeval oli 2,25. Ta sööb väga palju, aga kaalutõus võtab muidugi aega.

Siin siis veel mõned pildid meie staarkassist.








No comments:

Post a Comment